CHALLENGE 3

'SERIOUS BUSINESS' IS NU GEOPEND!

Nu wordt het écht serieus. Wil jij de sprong wagen en jouw idee omzetten in een bedrijf? Dan is Challenge 3 van The Golden Lightbulb jou op het lijf geschreven.De Golden Lightbulb 2019 is aangekomen bij de laatste challenge: “Serious Business”. In deze Challenge 3 werk je als deelnemer aan een volwaardig business plan in de vorm van een 10-pager. De deadline voor inzending van jouw business plan is 21 maart 2019, waarna er negen finalisten worden geselecteerd. Zij strijden op 3 april tijdens de Grand Finale om prijzen van 3.000, 5.000 en 10.000 euro en de prestigieuze titel ‘Golden Lightbulb 2019’.

In deze fase wordt de focus gelegd op ideeën op het gebied van Life Science & Health, High Tech Systems, Biobased Economy en Mobility. Concepten die buiten deze thema’s vallen worden in contact gebracht met collega organisaties die inhoudelijk beter aansluiten bij jouw idee.

CHALLENGE 3 IS GEOPEND
De inschrijving voor Challenge 3 staat open. Registreer of maak een account aan om je inzending in te kunnen sturen. De inschrijving sluit op donderdag 21 maart 2019 om middernacht.
De jury komt samen op vrijdag 22 maart om de negen finalisten te selecteren. De finalisten worden daarna zo snel mogelijk op de hoogte gesteld en bekend gemaakt. Zij ontvangen in de week erna een uitgebreide presentatietraining ter voorbereiding op de Grand Finale op 3 april.

INSCHRIJVEN VOOR CHALLENGE 3 "SERIOUS BUSINESS"

Om je in te schrijven dien je je eerst te registreren of een account aan te maken op de login pagina. Om deel te nemen stuur je een business plan in volgens het format in de PDF download hieronder. Dit document beschrijft de tien hoofdstukken en het aantal pagina’s dat daaraan besteed dient te worden. De deelvragen bij de hoofdstukken hoeven niet letterlijk beantwoord te worden. Ze vormen een richtlijn voor de informatie die wij in jouw inzending terug willen zien. Houd je wel aan de indeling van het format zodat de jury jouw inzending op de juiste manier kan beoordelen en vergelijken. Het andere document dat je kunt downloaden is een format voor het maken van jouw business model canvas.

Je kunt jouw business plan en jouw business model canvas insturen als aparte PDF-documenten en ook alleen als PDF-document.
BELANGRIJK: Je kunt je inzending slechts één keer insturen. Zorg er daarom voor dat je je definitieve en complete versie instuurt!

BELANGRIJK BERICHT!!!
We hebben onlangswat technische problemen gehad bij de upload van inschrijvingen. Als je uploads zijn gelukt zou je direct een email moeten krijgen met bevestiging hiervan. Indien jouw upload niet lijkt te lukken en je terugverwezen wordt naar deze pagina, neem dan contact met ons op via contact@thegoldenlightbulb.nl

CHALLENGE 3

Maximum Upload size 10MB*

Maximum Upload size 2MB*

I agree with The Golden Lightbulb terms & conditions and privacy policy*

* required field

Please Login / Register To submit

IN THE REALM OF IDEAS EVERYTHING DEPENDS ON ENTHUSIASM… IN THE REAL WORLD ALL THE REST ON PERSEVERANCE

JOHANN WOLFGANG VAN GOETHE

AGENDA

Maandag 11 februari 15:30 uur
Seminar Team & HR
STARTUP POWER PACK
Donderdag 14 februari 14:00 uur
Workshop Product development
STARTUP POWER PACK
Maandag 18 februari 15:30 uur
Seminar Legal & taxes
STARTUP POWER PACK
Donderdag 21 februari 14:00 uur
Workshop Marktanalyse & marketing
STARTUP POWER PACK
Maandag 25 februari 15:30 uur
Seminar Sales
STARTUP POWER PACK
Donderdag 28 februari 14:00 uur
Workshop Market validation
STARTUP POWER PACK
Donderdag 7 maart 14:00 uur
Workshop Financial validation
STARTUP POWER PACK
Maandag 11 maart 15:30 uur
Seminar Intellectual Property
STARTUP POWER PACK
Donderdag 14 maart 14:00 uur
Workshop Business Model Canvas
STARTUP POWER PACK
Maandag 18 maart 15:30 uur
Seminar Funding & Investment
STARTUP POWER PACK
Vrijdag 21 maart middernacht
Deadline inzending 10-pager
Vrijdag 22 maart 17:00 uur
Bekendmaking finaisten
Dinsdag 26 maart 14:00 uur
Presentatietraining finalisten
Donderdag 28 maart 14:00 uur
Presentatietraining finalisten
Woensdag 3 april 16:00 uur
Grand Finale

PARTNERS

The Golden Lightbulb challenge is een Brainportregio-breed programma
georganiseerd door Bright Move en haar partners TU Eindhoven, Brainport, BOM en Fontys.