CHALLENGE 1

'JOUW BRILJANTE IDEE'

The Golden Lightbulb is een serie van drie challenges die jou uitdagen om te onderzoeken of jouw idee een succesvolle onderneming kan worden. In deze eerste challenge van The Golden Lightbulb gaat het puur en alleen om het idee. Een simpel A4’tje met een beschrijving of schets van jouw idee is voldoende. In deze fase van The Golden Lightbulb zijn alle ideeën welkom. Wel is er speciale aandacht voor concepten op het gebied van gezondheid, circulaire economie en high-tech innovaties.

Een vakkundige jury van ervaren business developers beoordeelt de potentie van jouw idee op basis van originaliteit, technische haalbaarheid en marktpotentie. Er worden in Challenge 1 acht prijzen van 250 euro uitgereikt. Inschrijven voor Challenge 1 kan van 22 oktober 2018 tot en met 23 november 2018. De winnaars worden op woensdag 28 november 2018 bekend gemaakt. De plaats en het tijdstip worden later bekend gemaakt.

DISCLAIMER

The Golden Lightbulb, het organiserende Bright Move noch haar partners leggen op geen enkele wijze een claim op het intellectuele eigendom van de ingediende ideeën. Het idee blijft het intellectuele eigendom van de indiener, tenzij deze reeds door derden zijn vastgelegd. The Golden Lightbulb beheert persoonsgegevens enkel voor eigen gebruik en deelt geen persoonsgegevens met derden. The Golden Lightbulb publiceert informatie over ingediende ideeën enkel wanneer de indiener ervan daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden.

CHALLENGE 1 IS AFGELOPEN!

We gaan verder naar Challenge 2, de formulieren voor deze challenge gaan open vanaf 5 december 2018

AGENDA

23 november 2018
Sluiting inschrijving challenge 1
28 november 2018
Prijsuitreiking challenge 1

IF I HAVE A THOUSAND IDEAS AND ONLY ONE TURNS OUT TO BE GOOD, I AM SATISFIED

ALFRED NOBEL