De inschrijftool is bijna gesloten, de inzendingen worden beoordeeld, de winnaars zijn spoedig bekend!

De afgelopen maand zijn er tientallen ideeën ingezonden voor Challenge 1 van The Golden Lightbulb. Met het doel om de wereld te verbeteren, of gewoon zo snel mogelijk heel veel geld te willen verdienen. Een ding hebben deze mensen gemeen: ze willen onderzoeken of hun idee een succesvolle onderneming kan worden.

Zo waren een concept voor ethische neurale netwerken, een drinkwatersysteem voor woestijngebieden en een smartphone accessoire voor blinden onder de inzendingen. Het zijn zomaar wat omschrijvingen van innovatieve ideeën die meedingen voor de winst. De driekoppige jury heeft zich inmiddels gebogen over de inzendingen en de 8 winnaars van Challenge 1 zijn bekend!

Nieuwsgierig naar de winnaars? Kom dan op 28 november a.s. om 18:00 uur naar de prijsuitreiking in de Flexroom van TU/e Innovation Lab. Onder het genot van een hapje en een drankje, worden de winnaars in ‘the spotlight’ gezet!

Voorafgaand aan de prijsuitreiking is er vanaf 16:00 uur de mogelijkheid de lezing “How not to get screwed over – Company liabilty” van studentenondernemersvereniging KickOffEhv bij te wonen. Interessant voor iedereen die er over denkt om een bedrijf op te zetten. Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/events/481112895744084/

Loek Daemen

Author Loek Daemen

More posts by Loek Daemen

Leave a Reply