Wie is de beste startup? Wie heeft het beste business plan? Wie wint er 10.000 euro en heeft de eer de titel “Golden Lightbulb 2019” te krijgen? Kom kijken hoe de negen meest belovende startups strijden om de prijzen in The Grand Finale van The Golden Lightbulb!

De Grand Finale vindt plaats op woensdag 3 april tijdens Get Started! Hét evenement voor startende ondernemers georganiseerd in samenwerking met de Eindhovense studenten business community met KICKOFF fEHV. Speciaal voor deze dag nodigeden zij Zuzanna Skalska (Trendwatcher, 360Inspiration) en Camilla van den Boom (Strategy Director, Sturrm) uit om een inspirerende keynote lezing te geven over de aankomende trends en leiderschap in ondernemen.

Gratis tickets voor het evenement bestelt u hier.

Deze middag presenteren de finalisten hun innovatieve idee en businessplan aan het publiek én een expert jury door middel van een korte overtuigende pitch. Op basis van hun pitch zullen de drie besten worden geselecteerd voor de tweede ronde. Daarin gaan zij in speeddates een gesprek aan met de juryleden. Daarna volgt een tweede presentatieronde voor het publiek waarin ze dieper ingaan op hun visie. De expert jury bestaat uit:

Piet van der Wielen (Programmamanager en bedrijfsadviseur Brainport Development)
Jos Rooijkakkers (Directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven)
Wim Louwers (Ondernemer en director Exten BV)
Anne-Marie Koenraad – Van Hees (Ondernemer & trainer 2Advance)

De Grand Finale vormt het sluitstuk plaats van de derde challenge van The Golden Lightbulb 2019. Zo’n 30 deelnemers stuurden voor deze challenge een uitgewerkt business plan in voor hun innovatieve idee, een zogenaamde 10-pager. Een jury van business developers van Bright Move, TU/e Innovation Lab, Brainport en BOM Brabant Ventures selecteerden hieruit de negen meest kansrijke plannen. Deze negen strijden tijdens de Grand finale om de eer en de prijzen.

De Grand Finale vindt plaats tijdens Get Started! Woensdag 3 april 2019, 15:30 – 18:45, Blauwe Zaal Auditorium TU Eindhoven.

Programma Get Started!

15:30   Opening

15:40   Get Started: Zuzanna Skalska

16:10   The Golden Lightbulb semi-finale

17:00   Break

17:20   Get Started: Camilla van den Boom

18:00   The Golden Lightbulb Finale

18:45   Drinks & bites

Loek Daemen

Author Loek Daemen

More posts by Loek Daemen

Leave a Reply